Σχετικά με μας

About

Mardanis Marine

Ποιοι είμαστε;

Εξουσιοδοτημένο κατάστημα και συνεργείο εξωλέμβιων μηχανών και μηχανών θαλάσσης.

Η Mardanis Marine δραστηριοποιείται στον Βόλο στον τομέα της εμπορίας, συντήρησης & επισκευής σκαφών αναψυχής και μηχανών θαλάσσης από το 2004. Σε ένα στεγασμένο χώρο 980 τετραγωνικών μέτρων μπορούμε να υλοποιήσουμε με απόλυτη επιτυχία κάθε σύγχρονη κατασκευαστική ή αρχιτεκτονική απαίτηση που αφορά το σκάφος.

Η εταιρεία δραστηριοποιείται ως εξουσιοδοτημένο κατάστημα και συνεργείο εξωλέμβιων μηχανών και μηχανών θαλάσσης, πολυεστερικών και φουσκωτών σκαφών, καθώς επίσης και με την εμπορία ναυτιλιακού εξοπλισμού, ανταλλακτικών και λιπαντικών.

Βασιζόμενοι στην πολυετή εμπειρία μας, την τεχνική κατάρτιση και τον υλικοτεχνικό μας εξοπλισμό, έχουμε δημιουργήσει ένα χώρο υψηλών προδιαγραφών με σκοπό την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτησή σας. Η εταιρεία διαθέτει ένα σύγχρονο συνεργείο εξωλέμβιων, έσω και έσω-έξω μηχανών θαλάσσης, στο οποίο γίνονται δοκιμές, επισκευές, τοποθετήσεις και συντήρηση (service).

Τέλος, η Mardanis Marine αντιπροσωπεύει επώνυμα προϊόντα απαραίτητα για την συντήρηση και υποστήριξη των αναγκών ενός σκάφους αναψυχής ενώ παρέχει πλήρη τεχνική υποστήριξη στην επισκευή και συντήρηση μηχανών θαλάσσης διαθέτοντας εξουσιοδοτημένο συνεργείο για τις παρακάτω μάρκες:

Μετάβαση στο περιεχόμενο