Επαναστατικός σχεδιασμός - Αποκλειστικά στο Tohatsu
Η ιπποδύναμη είναι η κινητήρια δύναμη πίσω από κάθε εξωλέμβιο κινητήρα. Μετά από χρόνια μηχανικής, σχεδίασης και δοκιμών, είμαστε περήφανοι που προσφέρουμε τον καλύτερο κινητήρα στην κατηγορία 75/100/90/115 ίππων. Η ταξινόμηση της ιπποδύναμης ενός κινητήρα καθορίζεται από τον κυβισμό και τις μέγιστες στροφές ανά λεπτό, αλλά η αύξηση του κυβισμού αυξάνει επίσης το συνολικό βάρος. Η πρόκληση είναι να ελαχιστοποιηθεί ο κυβισμός, αλλά ταυτόχρονα να μεγιστοποιηθεί η απόδοση και συνεπώς η επιτάχυνση. Το κλειδί ήταν να σχεδιάσουμε μια πολλαπλή εξαγωγής και να φέρουμε επανάσταση στον εξωλέμβιο κινητήρα μας. Η επανασχεδιασμένη μας "4-2-1 Performance Tuned Exhaust" σας δίνει την καλύτερη ροπή στην κατηγορία για να δημιουργήσετε ισχυρή επιτάχυνση και κορυφαία τελική ταχύτητα.
Fixed Outstanding Torque
Fixed Outstanding Torque
Ανθεκτικότητα & Βελτιστοποιημένο Βάρος
Η νέα σειρά απίστευτα μικρό βάρος ενω παράλληλα διατηρεί ένα ανθεκτικό σώμα. Φανταστείτε στο εσωτερικό, υπάρχει τεράστιος αριθμός εξαρτημάτων που αποτελούν όλα μαζί έναν κινητήρα. Η Tohatsu, με τα εκτεταμένα αναλυτικά στοιχεία της, επέλεξε πολύ αυστηρά κάθε στοιχείο, το οποίο δημιούργησε το απλούστερο αλλά συνάμα και το πιο ανθεκτικό όλων των εποχών χωρίς να μειώσει την απόδοση. Θέλετε να κάνετε μια έξυπνη επιλογή;
84392bc6b1e51abcbd40c9ec3f1df9c8e28dae50
84392bc6b1e51abcbd40c9ec3f1df9c8e28dae50
Ομαλή λειτουργία

Η νέα σειρά Tohatsu σας προσφέρει την πιο ομαλή και άνετη βάρκα. Με την νέα ECU υψηλών προδιαγραφών που συγκεντρώνει κάθε πληροφορία στον κινητήρα και στέλνει συνεχώς τις ακριβείς πληροφορίες σε όλο το σκάφος. Αυτές οι άψογες λειτουργίες δίνουν στο νέο MFS75/90/100/115 την απίστευτα υψηλή «Ευκινησία» και τη μεγαλύτερη σταθερότητα.

Smooth Operation
Smooth Operation