Ως ο παλαιότερος Ιάπωνας κατασκευαστής εξωλέμβων, η Tohatsu Corporation συνεχίζει να αναζητεί καινοτομίες στις εξωλέμβιες, ώστε να είναι ταυτόχρονα ανθεκτικές και ελαφριές. Ο κινητήρας MFS140 που παρουσιάστηκε πρόσφατα αναπτύχθηκε με βάση την επιτυχημένη σειρά MFS75-115.

Ο νέος MFS140 σχεδιάστηκε με βάση την τεχνική φιλοσοφία της Tohatsu Corporation, "Simpliq Technology", η οποία στοχεύει στη δημιουργία απλών, εύχρηστων και υψηλής ποιότητας εξωλέμβιων κινητήρων. «Πιστεύουμε ότι το MFS140 θα εκπληρώσει τις προσδοκίες σας και θα σας προσφέρει μια εκπληκτική εμπειρία βαρκάδας», λέει ο Isami Hyuga, Πρόεδρος της Tohatsu Corporation.

Screenshot 2021 11 26 at 11.45.43

Η μοναδική και πρώτη στη βιομηχανία πολλαπλή εξαγωγής 4-2-1 Performance Tuned Exhaust έχει σχεδιαστεί για να μεγιστοποιεί την απόδοση ροπής και επιτάχυνσης χαμηλού επιπέδου. Η καλύτερη στην κατηγορία αναλογία ροπής προς μετατόπιση δημιουργεί εξαιρετική απόδοση για όλα τα στυλ σκαφών από ελαφρύ έως μεγάλο βάρος, είτε ειναι σκάφη αναψυχής είτε προορίζονται για εμπορική χρήση. Σε ορισμένες εφαρμογές σκαφών, το MFS140A θα έχει παρόμοια απόδοση σε σύγκριση με βαρύτερες εξωλέμβιες 150 ίππων που ζυγίζουν έως και 45 κιλά περισσότερο.

MFS140 3 R

Με δυναμική σχεδίαση και εξελιγμένες λεπτομέρειες, το MFS140 παρέχει εξαιρετική ροπή, αυξημένη αντοχή, βελτιστοποιημένο βάρος και ομαλή λειτουργία, η νέα σειρά μοντέλων μας παρέχει κορυφαίες επιδόσεις που μπορείτε να ζήσετε μόνο με το Tohatsu.

**Η παγκόσμια διανομή θα ξεκινήσει τον Σεπτέμβριο του 2021.